top of page

Adem in balans, adem uit stress

Drie maanden om terug in balans te komen,
meer innerlijke rust te ervaren
en
de energie terug te voelen stromen!

Kamp je met innerlijke onrust, stress, concentratieproblemen, faalangst of slapeloze nachten en wil je terug in balans komen en de energie voelen stromen? Dan is dit traject voor jou! Boek alvast je oriëntatiegesprek.

 

In balans zijn: een kunst die je kan leren!

Lijk je wel continu aan te staan? Krijg je je gedachten niet stop gezet? Ben je altijd met alles bezig? Ben je overdag druk bezig met je werk en denk je aan dingen die je thuis niet mag vergeten; terwijl je thuis vanuit je zetel alles plant en voorbereidt voor de volgende werkdag? En dan die nachten. Je bent zo moe en toch slaap je slecht en lig je te piekeren tot de vroege ochtenduren. En dan, pas in slaap: de wekker!

 

Stel je eens voor

  • dat je af en toe écht los kunt laten, in het moment kan leven en diepe ontspanning kan ervaren,

  • dat je de verrassingen en uitdagingen die de dag voor jou in petto heeft, met vertrouwen en in balans kan aanpakken,

  • dat je ‘s ochtends uitgerust wakker wordt en uitkijkt naar de dag die voor je ligt

 

Lijkt het je haast onmogelijk om dat ooit weer te bereiken?

Lees dan even verder, want dat is exact waar ik mijn klanten mee help.

Nog even voorstellen

Ik was wetenschapper, leerkracht, moeder, partner, een kei in multitasken en …opgebrand. Samen met mijn gezin en met professionele coaches ben ik uit de put van een burn-out geklommen. Stap voor stap.

 

Nu heb ik geleerd om niet langer te negeren wat mijn lichaam me vertelt, integendeel. Mijn hoofd heeft naar goede gewoonte altijd wat te zeggen, en mijn lichaam blijkbaar ook. En nu luister ik naar beide: de ratio en het gevoel. En met zo’n twee goede raadgevers vertrouw ik op mezelf, durf ik keuzes te maken en vind ik de kracht en het lef om te springen in het ongekende en een nieuwe weg in te slaan.

 

Mijn dagelijkse ademhalingsoefeningen (hartcoherentie) houden me in balans:

  • er is evenwicht tussen gas geven en op de rem staan

  • ik voel de energie stromen en tegelijkertijd is er een innerlijke rust

 

Ik heb sinds mijn burn-out een lange weg afgelegd en intussen ook  geleerd hoe ik jou kan begeleiden tijdens jouw zoektocht. 

 

Ik ben nu coach en wil jou  van harte uitnodigen om jouw  thuisboom* op te zoeken. Als coach vergezel ik je graag een stukje tijdens deze zoektocht.

*Een thuisboom is een sterke, herkenbare hoge boom die je gebruikt als thuisbasis. Als je je verdwaald voelt kan je terugkeren naar je thuisboom. Je keert terug naar jezelf, in jezelf. Je bent je eigen thuisboom: sterk, uniek, vol leven en steeds in groei!

DSC_3196.JPG

Na ons traject ben jij weer in balans. Je energiepeil zit weer in het groen waardoor je energiek aan de slag kan met de dingen die op je pad komen.

 

En wat als je energiepeil in het rood komt? Dan heb je de tools om deze terug in de veilige zone te krijgen! Je leert tijdens het traject om je gaspedaal en je rempedaal heel bewust in te zetten. Je lichaam, je brein en je emoties zijn in balans waardoor je aandacht, vitaliteit en veerkracht verhogen. En je nachtrust? Deze balans leidt tot betere slaapkwaliteit en een diepere, meer verkwikkende slaap.

Image by Ryan Hafey

Hoe ziet het traject er uit?

Hoe ziet je traject eruit?​

Ik begeleid je gedurende drie maanden op jouw tempo om stap voor stap terug in balans te raken. De coaching sessies zijn steeds een-op-een en gaan fysiek door.

Dit krijg je allemaal in het coaching traject:

Een intake gesprek – samen zetten we de tijd even stil, we vertragen om te ont-moeten, ontspannen en ontdekken wat jij nodig hebt.

Vijf een-op-een sessies van 90 minuten. Tijdens deze sessies leer je meer over balans (hartcoherentie) en gaan we nieuwe ademhalingstechnieken aanleren. Daarnaast verkennen we via coaching welke gedachten, gevoelens en ‘ik geloof dat…’ jou verhinderen te doen wat je effectief wilt doen. Zowel de training als de coaching zullen ertoe leiden dat je op een duurzame manier nieuw gedrag kan stellen waardoor je steeds meer en meer in balans bent.

Ondersteuning via WhatsApp tijdens het traject. Zit je ergens mee vast, lukt er iets niet, twijfel je of je goed bezig bent…? Stuur mij een berichtje en je hoort binnen de twee dagen van me. Zo blijf je nooit met vragen of twijfels zitten tussen de sessies door.

Teaching: ik reik je technieken, methodieken en tools aan die je op weg helpen naar meer balans.

Biofeedback: de verschillende aangeleerde ademhalingstechnieken zorgen ervoor dat er balans ontstaat tussen je lichaam, je hart, je brein en je emoties. Met een biofeedback toestel kunnen we zien in welke mate je jouw balans bereikt en kan je telkens ook het effect van het thuis oefenen vaststellen.

Drie maanden om terug in balans te komen,
meer innerlijke rust te ervaren en
de energie terug te voelen stromen!

De investering voor 'Adem in balans, adem uit stress' bedraagt normaal gezien 1050 euro. Momenteel kan je instappen in het traject voor 845 euro en geniet zo van een korting van 205 euro.

Image by Hadija

1. Hoeveel tijd gaat dit mij kosten? Je zal het snelste verbetering voelen als je 3 keer per dag 6 minuten oefent. Lukt dit om praktische redenen niet, kan je ook 2 keer 10 minuten per dag trainen. Probeer dagelijks ongeveer 20 minuten aan de slag te gaan met je pas aangeleerde ademhalingstechnieken.

2. Wat moet ik daarnaast nog allemaal kopen? Helemaal niets. Ademen is iets wat je sowieso al elke dag en nacht doet. En waarschijnlijk heb je ook al een smartphone die je kan ondersteunen tijdens de ademhalingsoefeningen.

3. Hartcoherentie? Ik heb helemaal geen hartproblemen? Gelukkig maar! Hartcoherentie is een wetenschappelijke methode waarbij je met een eenvoudige ademhalingstechniek je hart in een zodanige staat brengt dat je hart, lichaam, brein en emoties in balans zijn. Deze techniek wordt onder meer toegepast door topsporters, jachtpiloten van het Franse leger en de Politie in Nederland.

4. Wat na het traject? Na het traject ben je in balans waardoor je met meer veerkracht in het leven staat. Zou je je wat geruster voelen als je regelmatig opgevolgd zou worden? Dit kan eenvoudig en makkelijk via een pakket opvolgsessies.

5. Wat als ik nog niet in balans ben tegen het einde van het traject? Geen zorgen, ik laat je niet in de steek! Je kan investeren in bijkomende individuele sessies of voordeliger is de aankoop van een pakket van drie sessies.

6. Wat als ik niet tevreden ben? De kans is klein, maar mocht het zo zijn, dan krijg je de niet opgenomen sessies terugbetaald.

bottom of page