top of page
foto-boom-3.jpg

Op weg naar een betere versie van jezelf

Life & business coach  -  Stress & burn-out coach  -  Loopbaancoach

Kristien Brassinne

 Photo by Simon Wilkes on Unsplash

start
logo--Kristien_edited.jpg

Dat je bezig bent om jezelf te ontwikkelen betekent niet dat je jezelf niet goed genoeg vindt of dat je perfect wilt zijn.  Het betekent ook niet dat je dit voor anderen doet.

Integendeel, het betekent dat je je eigen weg zoekt, dat je ontdekt wie je bent en je voelt waar je energie van krijgt en je voor jezelf durft te kiezen.

'Moed begint met jezelf tonen zoals je bent.'
   

Brené Brown

 

Jou doelbewust in beweging brengen en je tijdens een coach-punt (Coach.) de ruimte geven om te vertragen en echt te voelen, zodat je daarna op eigen kracht en op jouw tempo kleine stappen zet op de weg naar een betere versie van jezelf; dat geeft mij energie. Dat verbindt ons. Vanuit die passie wil ik mensen ondersteunen om veerkrachtiger in het leven te staan zodat zij hun weg vinden in de samenleving en/of beter te kunnen omgaan met alles wat op hun pad komt.

Voor wie is coaching?

Coaching is voor iedereen die op privé of professioneel vlak met zichzelf
aan de slag wil gaan en echt iets wilt veranderen.

aanbd orgi
over mij

Over mij

'Verbinding is de reden waarom we hier zijn, het geeft zin en betekenis aan ons leven.'   

DSC_1544.jpg

  

Brené Brown

 

Creatieve generalist, zo zou je mij kunnen omschrijven. Zoveel thema’s die me aanspreken en bovendien ben ik ook nog eens leergierig en gedreven… Deze talenten en mijn persoonlijke ervaringen en inzichten, mijn passie om mensen in beweging te brengen en mijn geloof in ieders groeipotentieel zet ik in terwijl ik een eindje mee wandel op jouw persoonlijke ontdekkingstocht. 


Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Contact
bottom of page