top of page

Reconnect & grow

Hoe zou het voelen als je echt
helemaal jezelf kon zijn?

Waar is die vrijheid om het leven te leiden dat je zelf wilt leiden? Je partner vindt dit, je ouders vinden dat, je kinderen verwachten nog iets anders… Je werkgever heeft bepaalde verwachtingen en ook je collega’s rekenen op je. Heb je het gevoel dat dit niet het leven is dat je voor jezelf gedroomd had? Dat je iemand anders zijn leven leidt?

Als je het gevoel hebt de controle over je eigen leven kwijt te zijn en ook niet precies weet wat je zelf wilt, dan is dit traject voor jou!

 

Hoe zou het voelen als je echt helemaal jezelf kon zijn? Als je gewoon kon zijn wie je was voordat de wereld je vertelde wie je moest zijn?

Stel je eens voor

  • dat je weet wat je zelf wilt en niet alleen wat je omgeving pleziert,

  • dat je voelt wat je nodig hebt en je hier ook rekening mee houdt,

  • je de vrijheid neemt om te vertrouwen op je gevoelens, intuïtie, fantasie en moed,

  • dat je je durft laten zien zoals je écht bent!

 

Lijkt het je haast onmogelijk om dat ooit weer te bereiken?

Lees dan even verder, want dat is exact waar ik mijn klanten mee help.

Nog even voorstellen

KB VESB.JPG

Ik ben Kristien,

Ik ben vrouw, moeder, partner, ondernemer, wetenschapper en... mezelf. Nu laat ik mezelf zien zoals ik écht ben, maar dat is lange tijd anders geweest. 

 

Na mijn studies was ik druk met carrière maken, extra opleidingen volgen, kinderen krijgen… Ik was als een stresskip van het ene naar het andere aan ’t lopen en ik was altijd bezig met ‘het volgende’. Ik leefde niet in het ‘nu’ en de schone momenten gingen voorbij zonder dat ik erg in had.

Ik bracht meer evenwicht tussen werk en gezin door over te stappen naar het secundair onderwijs. Ik leefde nog alleen voor mijn gezin en ik haalde weinig voldoening uit mijn werk. En waar was die mondige, pittige, eigenwijze Kristien? Ik neem me voor om heel wat te veranderen. Maar de macht der gewoonte is sterk en ik blijf doorgaan. Ook aan de Universiteit Hasselt zijn mijn behoeften van secundair belang. Totdat een burn-out mij écht stil laat staan. Van mijn gezin krijg ik de duidelijke boodschap: zo kan het niet verder. Het maakt niet uit wat je gaat doen, zolang jij weer gelukkig wordt.

Makkelijker gezegd dan gedaan: die dingen doen waardoor ik terug goed in m’n vel zit. Vroeger wist ik wat ik belangrijk vond, maar nu? Er is zoveel veranderd, het is allemaal complexer geworden: er is een gezin, er zijn verantwoordelijkheden en verwachtingen, er zijn zoveel opties om uit te kiezen. En het moeilijkste: wat wil ik in deze fase van mijn leven, wie ben ik geworden en waar hecht ik waarde aan?

 

Samen met mijn gezin, mijn loopbaancoach en mijn Professional Certified Coach ben ik op zoek gegaan naar mezelf. De zoektocht bracht mij langs vergeten wegen, maar ook op onbekend terrein met kronkelende smalle paadjes. Het was soms spannend, en soms was het feest en altijd… altijd was mijn coach er om te luisteren, aan te moedigen en mee te vieren!

Als ik me nu verdwaald voel, weet ik dat ik terug kan keren naar mijn thuisboom*. Ik ben mijn eigen boom. Ik ben mijn eigen thuisboom: sterk, uniek, vol leven, en nog in groei! Ik heb alles wat ik nodig heb: onder me, boven me, binnen in me. Ik raak mezelf nooit kwijt.

 

Intussen ben ik zelf een ICF Professional Certified Coach*, heb ik heel wat ervaring opgedaan en begeleid ik op mijn beurt coachees op de weg naar hun thuisboom*

*Een thuisboom is een sterke, herkenbare hoge boom die je gebruikt als thuisbasis.

Na dit traject heb ook jij jouw thuisboom gevonden. Je voelt wat voor jou belangrijk is en je hebt een duidelijk doel voor ogen. Je focust op die dingen die je dichter bij je doel brengen. Er ontstaat evenwicht in de diverse relaties: de relatie met jezelf, de partner, het gezin, het werk, enz. Je laat jezelf zien zoals je écht bent, in elke relatie. Je krijgt steeds meer zelfvertrouwen om deze nieuwe aanpak vaker toe te passen. Je hebt vertrouwen in jezelf en je vertrouwt erop dat je nu ‘jouw’ leven zal leiden.

Forest Trees

Hoe ziet je traject eruit?​

Ik begeleid je gedurende zes maanden op jouw tempo om stap voor stap op zoek te gaan naar wat voor jou op dit moment belangrijk is, wat jij zelf wilt in en van het leven, en te leren vertrouwen op jezelf. De coaching sessies zijn steeds een-op-een en gaan fysiek door.

Dit krijg je allemaal in het coaching traject:

Een intake gesprek – samen zetten we de tijd even stil, we vertragen om te ont-moeten, ontspannen en ontdekken wat jij nodig hebt.

Een deep dive sessie: gedurende 3 uur vertel jij jouw levensverhaal. Wat herinner je je nog? Wat is bijgebleven? Wie speelden er een belangrijke rol in je leven... 

Tien een-op-een sessies van 90 minuten. Tijdens deze sessies breng jij topics aan waarmee je aan de slag wilt. Waar belemmert jou of maakt het moeilijk om jezelf te laten zien zoals je bent? Welke gedachten, gevoelens en ‘ik geloof dat…’ verhinderen jou te doen wat je effectief wilt doen. Waar hecht ik veel waarde aan? Hoe gedraag ik me tijdens…. Hoe reageer ik als… Jij bepaalt het onderwerp van de sessie.

Ondersteuning via WhatsApp tijdens het traject. Zit je ergens mee vast, lukt er iets niet, twijfel je of je goed bezig bent…? Stuur mij een berichtje en je hoort binnen de twee dagen van me. Zo blijf je nooit met vragen of twijfels zitten tussen de sessies door.

Teaching: ik reik je technieken, methodieken en tools aan die je op weg helpen naar meer balans.

Zes maanden om terug in contact met jezelf te komen,
te voelen wat je nodig hebt, te voelen wat voor jou belangrijk is en jezelf te laten zien zoals je bent! 

Zes maanden om de relatie met jezelf te herstellen en
weer goed voor jezelf te zorgen.

De investering voor 'Reconnect & Grow' bedraagt normaal gezien 2550 euro. Er geldt nu echter een speciaal lentetarief: je betaalt 1875 euro en geniet zo van een korting van 645 euro!!!

Image by Hadija

1. Hoeveel tijd gaat dit mij kosten? We plannen een sessie in om de 2 weken. Tussen de sessies door kan je aan de slag met de nieuwe inzichten. Het traject zal ongeveer zes maanden duren.

2. Wat na het traject? Wil je op regelmatige basis nog een gesprek met je coach? Dit kan eenvoudig en makkelijk via een pakket opvolgsessies.

3. Wat als ik mijn doel nogniet bereikt heb tegen het einde van het traject? Geen zorgen, ik laat je niet in de steek! Je kan investeren in bijkomende individuele sessies of voordeliger is de aankopp van een pakket van drie sessies. Geen zorgen, ik laat je niet in de steek! Je kan investeren in bijkomende individuele sessies of voordeliger is de aankoop van een pakket van drie sessies.

4. Wat als ik niet tevreden ben? De kans is klein, maar mocht het zo zijn, dan krijg je de niet opgenomen sessies terugbetaald.

contact op pagina
bottom of page