top of page
weg.jpg

Loopbaancoaching

 Photo by Michael Coury on Unsplash

Zoek je de job waar je je wél goed in je vel voelt?

'Je hebt in het leven maar één talent nodig:

het talent om je droom te vinden.'   

Jacques Brel

Voorbeeldvragen van loopbaancoaching:

  • Ik wil weten welk doel en/of welk statuut (werknemer, zelfstandig…) écht bij me past. Ik wil me heroriënteren op de arbeidsmarkt.

  • Ik wil meer voldoening, plezier of uitdaging in mijn werk.

  • Ik wil weten wat voor mij het belangrijkste is in mijn werk (waarden, interesses en drijfveren).

  • Ik wil een beter evenwicht tussen mijn beroeps- en privéleven.

  • Ik wil ontdekken hoe ik mijn talenten volop kan inzetten.

 
Je goed in je vel voelen met een job die helemaal bij jou aansluit, dat willen we toch allemaal? Wil je je loopbaan kritisch onder de loep te nemen? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou! Loopbaanbegeleiding is een vorm van coaching die je helpt een antwoord te vinden op jouw persoonlijke loopbaanvragen.

Samen gaan we op zoek naar wat wél werkt, naar jouw dromen, sterktes, waarden en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Wat betekent dit concreet voor jou: welke stappen ga je zetten, welke keuzes ga je maken om helemaal terug in je kracht te staan? Deze bevindingen worden in een concreet actieplan gegoten zodat je hiermee effectief aan de slag kan.

 

Iedereen komt in aanmerking voor loopbaancoaching: van jong tot iets minder jong, van arbeider tot manager, van loondienst tot zelfstandigen over freelancers, ondernemers en vrije beroepers.

In samenwerking met Faresa en Het Coaching Atelier biedt Coach. de mogelijkheid om alle professionele loopbaanbegeleidingstrajecten te betalen met de loopbaancheques van de VDAB.

De Vlaamse Overheid subsidieert loopbaanbegeleiding via loopbaancheques. Dankzij dit steuninitiatief kan je aan een voordelig tarief van 45€/4 uur en daarna 45€/3 uur, gebruik maken van de professionele begeleiding. Indien je niet in aanmerking komt voor loopbaancheques van VDAB, bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Wil je gebruik maken van deze loopbaancheques? Boek hier alvast je vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Logo Faresa.png
logo loopbaanbegeleiding 1.png
logo loopbaanbegeleiding 2.png
Image by Hadija
contact op pagina

1. Kom ik wel in aanmerking voor loopbaanbegeleiding? Je kan loopbaanbegeleiding volgen als je op het ogenblik van je aanvraag aan deze 4 voorwaarden voldoet: ​* Je woont in Vlaanderen of Brussel * Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige * Je werkte minimum 7 jaar (84 maanden) als werknemer of zelfstandige * Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding ​

2. Hoe bestel ik een loopbaancheque? * Hou je eid-reader en je identiteitskaart bij de hand, of gebruik de app Itsme; ​* Ga naar de website www.vdab.be * Ga naar 'Menu' en kies onder 'Oriënteren' voor 'Loopbaanbegeleiding'. Daar kan je je loopbaancheques bestellen. * Klik op de knop 'Bestel loopbaancheques'. * Login via Itsme of met je eid. * Check zeker dat je mailadres correct genoteerd staat. * Na het bestellen van de loopbaancheque moet je 45 euro betalen. * Nadat VDAB jouw betaling verwerkt heeft, ontvang je een mail om te melden dat je loopbaancheque klaar staat. * Je kan je loopbaancheque downloaden door op de link in de mail te klikken of door in te loggen zoals hierboven vermeld: klik op 'Menu' en onder de kolom 'Home' klik je op 'Documenten'. * Stuur de cheque door naar kristien@coach-punt.be * Lukt het niet om de cheque te bestellen? Aarzel niet om ons te contacteren op contact@loopbaan-coaching.be of 0800/24 830. Wij helpen je graag op weg.

3. Mag mijn werkgever mijn loopbaancheque betalen? Ja, dat mag. Je werkgever mag als derde betaler of sponsor optreden. Dan betaalt hij jouw persoonlijk aandeel (40 euro per loopbaancheque) terug. Zo draagt hij zijn steentje bij in je persoonlijke ontwikkeling. Let wel: je werkgever mag wel niet in jouw plaats beslissen waar en wanneer je loopbaancheques aanvraagt en waarvoor je ze gebruikt.

4. Hoe lang is mijn loopbaancheque geldig? Je loopbaancheque is drie maanden geldig. De geldigheidsdatum wordt vermeld op de loopbaancheque en kan niet verlengd worden. Als je vóór deze datum geen loopbaanbegeleiding gevolgd hebt bij een loopbaanbegeleider, wordt de cheque ongeldig en wordt je geld automatisch teruggestort door Edenred. Dit wil niet zeggen dat je recht op loopbaancheques vervalt. Indien je nog steeds in aanmerking komt voor een loopbaanbegeleiding, kan je een nieuwe loopbaancheque aanvragen die opnieuw drie maanden geldig is.

bottom of page