top of page
weg.jpg

 Photo by Michael Coury on Unsplash

​Loopbaancoaching

Zoek je de job waar je je wél goed in je vel voelt?

'Je hebt in het leven maar één talent nodig:

het talent om je droom te vinden.'   

Jacques Brel

Voorbeeldvragen van loopbaancoaching:

  • Ik wil weten welk doel en/of welk statuut (werknemer, zelfstandig…) écht bij me past. Ik wil me heroriënteren op de arbeidsmarkt.

  • Ik wil meer voldoening, plezier of uitdaging in mijn werk.

  • Ik wil weten wat voor mij het belangrijkste is in mijn werk (waarden, interesses en drijfveren).

  • Ik wil een beter evenwicht tussen mijn beroeps- en privéleven.

  • Ik wil ontdekken hoe ik mijn talenten volop kan inzetten.

 
Je goed in je vel voelen met een job die helemaal bij jou aansluit, dat willen we toch allemaal? Wil je je loopbaan kritisch onder de loep te nemen? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou! Loopbaanbegeleiding is een vorm van coaching die je helpt een antwoord te vinden op jouw persoonlijke loopbaanvragen.

Samen gaan we op zoek naar wat wél werkt, naar jouw dromen, sterktes, waarden en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Wat betekent dit concreet voor jou: welke stappen ga je zetten, welke keuzes ga je maken om helemaal terug in je kracht te staan? Deze bevindingen worden in een concreet actieplan gegoten zodat je hiermee effectief aan de slag kan.

 

Iedereen komt in aanmerking voor loopbaancoaching: van jong tot iets minder jong, van arbeider tot manager, van loondienst tot zelfstandigen over freelancers, ondernemers en vrije beroepers.

In samenwerking met Het Coaching Atelier biedt Coach. de mogelijkheid om alle professionele loopbaanbegeleidingstrajecten te betalen met de loopbaancheques van de VDAB.

De Vlaamse Overheid subsidieert loopbaanbegeleiding via loopbaancheques. Dankzij dit steuninitiatief kan je aan een voordelig tarief van iets meer dan 10€/uur gebruik maken van de professionele begeleiding. Indien je niet in aanmerking komt voor loopbaancheques van VDAB, bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Wil je graag aan de slag met loopbaanbegeleiding?:

Vraag hier dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

logo loopbaanbegeleiding 1.png
logo loopbaanbegeleiding 2.png
vragen loopbaan

Vaak gestelde vragen:

Overig aanbod individuele coaching:

contact op pagina
bottom of page